Χειρότερα από την ΑΕΚ στην Μπέτις για τον Πογέτ

Τη χειρότερη προπονητική εμπειρία του αποκάλυψε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Χειρότερα από την ΑΕΚ στην Μπέτις για τον Πογέτ

O Γκουστάβο Πογέτ μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ, ανέλαβε τις τύχες της Ρεάλ Μπέτις, ωστόσο η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας από την Ανδαλουσία ήταν πολύ μικρή.

Παρόλα αυτά, δεν έμεινε για πολύ καιρό άνεργος, αφού ήρθε σε συμφωνία με την κινεζική Shanghai Shenhua, όπου θα έχει για παίκτη τον σπουδαίο Κάρλος Τέβες.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μάλιστα δεν ξεχνάει τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε απ' τους Σεβιγιάνους και σε συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε πως η Μπέτις ήταν η χειρότερη εμπειρία της προπονητικής καριέρας του.

"Δεν το έχω πει σε αρκετούς ανθρώπους, όμως η εμπειρία μου στην Μπέτις ήταν η χειρότερη που είχα ως προπονητής. Αποφάσισα να αναλάβω την Μπέτις για έναν λόγο: Είχα τις καλύτερες αναμνήσεις απ' την ομάδα και τους φιλάθλους ενόσω ήμουν παίκτης στα μέσα της δεκαετίας του '90. Ήταν υπέροχο να αγωνίζεσαι στο Benito Villamarin ακόμα κι ως αντίπαλος.

Όμως, αυτό που συνάντησα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα συνηθίσει. Μία αρρωστημένη κατάσταση με πολλά νεύρα και μεγάλο διχασμό στην ομάδα. Αποδέχομαι τις ευθύνες μου, όμως οι περιστάσεις δεν ήταν οι κατάλληλες ώστε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό το λόγο, ήταν καλύτερο που αποχώρησα, καθώς δεν υπήρχε μέλλον. Ήμουν πολύ απογοητευμένος και πληγωμένος", ανέφερε ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK