Δώρο γενεθλίων: Ο Εσιέν βγήκε από την... τούρτα

Την ημέρα που η Περσίμπ Μπαντούνγκ γιόρταζε τα 84 χρόνια από την ίδρυσή της ο Μάικλ Εσιέν υπέγραφε συμβόλαιο για 1+1 σεζόν!

Δώρο γενεθλίων: Ο Εσιέν βγήκε από την... τούρτα

Αξιοθέατο! Ως τέτοιο (θα) έχουν τον Μάικλ Εσιέν στην Περσίμπ Μπαντούνγκ και καμαρώνουν γι' αυτό μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας για την επόμενη διετία (1+1). Οι Ινδονήσιοι έπεισαν τον Γκανέζο, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, να κάνει το μακρινό ταξίδι στην Ιάβα (10.260 χιλ. από την... Αθήνα), στο πιο γνωστό από τα 18.000 νησιά της χώρας της νοτιοανατολικής Ασίας και ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου (ιδρύθηκε 14 Μαρτίου του 1933) ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

Δώρο γενεθλίων: Ο Εσιέν βγήκε από την... τούρτα

Η Περσίμπ είναι η τελευταία κάτοχος του εγχώριου τίτλου, από το 2014, αφού το επόμενο πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε και η λίγκα βρίσκεται πλέον σε περίοδο αναδιοργάνωσης. Το γήπεδό της είναι χωρητικότητας 38.000 θεατών και ο Εσιέν θα είναι μια κινητή ατραξιόν.

Ο Γκανέζος, που πόζαρε συνεχώς στο φακό, ευχήθηκε " να προσελκύσω κι άλλους ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης στην Ινδονησία. Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου". " Μας πήρε μήνες να τον πείσουμε", ανέφερε παράγοντας της Περσίμπ. Μάλλον όσους ο πρώην άσος των Τσέλσι, Ρεάλ και Μίλαν παλεύει να εξασφαλίσει τα χρήματά του από τον Παναθηναϊκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK