Γκολάρα στην Κίνα με... φόρα από την Τσέλσι!

Τι κι αν έφυγε από την Τσέλσι; Ο Ραμίρεζ δείχνει πως δεν ξεχνάει την μπάλα που του "έμαθαν" στην Αγγλία και με ένα εκπληκτικό πλασέ πανηγύρισε σούπερ γκολ στην Κίνα (VIDEO)

Chelseas Ramires during the English Premier League soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Dec. 14, 2015. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelseas Ramires during the English Premier League soccer match between Leicester City and Chelsea at the King Power Stadium in Leicester, England, Monday, Dec. 14, 2015. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Αποτελούσε ένα από τα βασικά "γρανάζια" της Τσέλσι όσο καιρό βρισκόταν στο Στάμφορντ Μπριτς. Από τον Ιανουάριο του περασμένου χρόνου, ο Ραμίρεζ αγωνίζεται στο ασιατικό πρωτάθλημα, "βγάζοντας το ψωμί του" στην Τζιανγκσού Σάνινγκ.

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος την Τετάρτη το βράδυ (15/3) απέναντι στην Γκάμπα Οζάκα, ο Ραμίρεζ πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή και αφότου είδε πως του δίνουν χώρο, έκανε ένα πραγματικά αριστοτεχνικό αριστερό πλασέ που κατέληξε στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα.

Η Τζιανγκσού με αυτό το γκολ πήρε τη νίκη με 1-0, με τον Βραζιλιάνο να έχει ήδη σκοράρει στα δύο παιχνίδια του ασιατικού Champions League.

Photo credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK