Κορόιδο ήταν να σταματήσει ο Τσάβι;

Μερικούς μήνες πριν συμπληρώσει τα 39 του χρόνια, ο Τσάβι Ερνάντεθ κάθε άλλο παρά τη σύνταξη σκέπτεται. Ο Καταλανός μάγος θα συνεχίσει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018 και μετά έχει ο.. θεός!

Κορόιδο ήταν να σταματήσει ο Τσάβι;

Tι και αν οδεύει στα 39 του χρόνια; Τι και αν έχει λύσει προ πολλού το οικονομικό του πρόβλημα; O Τσάβι Ερνάντεθ δεν το βάζει κάτω.

Οπως έγινε γνωστό τηην Κυριακή από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του Κατάρ, ο Καταλανός μαέστρος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αλ Σάαντ τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018!

Μα αφού ο άνθρωπος μπορεί γιατί όχι; Αλλωστε από τη στιγμή που έγινε γνωστός στην Μπαρτσελόνα κατανόησαμε άπαντες ότι το παλικάρι παίζει ποδόσφαιρο πολύ περισσότερο με το μυαλό του παρά με το σώμα του.

Οσον αφορά το μετά το 2018 διάστημα, ο Τσάβι αφήνει τα πάντα ανοιχτά. "Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις φυσικές μου δυνάμεις. Μπορεί τον Δεκέμβριο να αποφασίσω να συνεχίσω και άλλο" δήλωσε η άλλοτε εμβληματική φιγούρα της "Μπάρτσα".

Οπως και να έχει οι Καταριανοί επιχειρούν να τον πείσουν για κάτι. Να γίνει ο προπονητής της Εθνικής τους ομάδας στο Μουντιάλ του 2022 που θα φιλοξενήσουν οι ίδιοι. Αυτό και αν είναι πρόκληση...

News 24/7

24MEDIA NETWORK