Ιδού η νέα καριέρα του Πάτο, μετά το ποδόσφαιρο

Μπορεί να είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και να αγωνίζεται πλέον στην Κίνα, όμως ο Πάτο έχει αποφασίσει ήδη ποια θα είναι... η νέα του καθημερινότητά, αφού κρεμάσει τα παπούτσια του (PHOTOS + VIDEO).

Ιδού η νέα καριέρα του Πάτο, μετά το ποδόσφαιρο

Ο Αλεσάντρε Πάτο έχει μετακομίσει από το περασμένο καλοκαίρι στην Ασία για λογαριασμό της Τιαντζίν Κουαντζιάν, ομάδα που προπονεί ο Πάουλο Σόουζα.

Ο Βραζιλιάνος έχει ξεκινήσει τρομερά τη σεζόν, σκοράροντας ήδη τρία γκολ στα πρώτα πέντε παιχνίδια και δείχνει να έχει βρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ωστόσο, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις, ο 28χρονος άσος στο ρεπό του φαίνεται να "ψάχνεται" για το μέλλον του, προσπαθώντας να βρει το κατάλληλο επάγγελμα, αφού συνταξιοδοτηθεί από το ποδόσφαιρο.

Και από τις αναρτήσεις του στο Instagram, φαίνεται ότι έχει βάλει στόχο να γίνει... μάγειρας. Στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ανέβασε, ο πρώην παίκτης της Μίλαν απεικονίζεται να μαγειρεύει ένα παραδοσιακό φαγητό της Κίνας παρόμοιο με κρέπες, το οποίο ονομάζεται Τζιάνμπινγκ.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: "Εκμεταλλευόμενος το ρεπό μου άφησα τους δρόμους του Τιανγίν, ώστε να μάθω πως να προετοιμάζω και να σερβίρω το καλύτερο κινέζικο πρωινό. Το παραδοσιακό Τζιάνμπινγκ".

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον, ο Βραζιλιάνος σε συνέντευξή του στις 6 Μαρτίου ανέφερε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK