Παίκτης αντιμετωπίζει τιμωρία από την ομοσπονδία λόγω της... γυναίκας του!

Ο Ζιάνγκ Ζιπένγκ ίσως να μην είναι γνωστός σε πολλούς. Ο αριστερός μπακ που είναι διεθνής με την ομάδα της Κίνας, θα είναι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου που κινδυνεύει να κόψει το ποδόσφαιρο μετά από αίτημα της γυναίκας του!

China's Jiang Zhipeng, right, and China's Yu Hai, left, celebrate after the AFC Asia Cup soccer match between China and North Korea in Canberra, Australia, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Andrew Taylor)
China's Jiang Zhipeng, right, and China's Yu Hai, left, celebrate after the AFC Asia Cup soccer match between China and North Korea in Canberra, Australia, Sunday, Jan. 18, 2015. (AP Photo/Andrew Taylor) AP

Την Τρίτη (28/3) ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς ήταν αυτός που έδωσε την... πάσα στον παίκτη του Ιράν που διαμόρφωσε το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Οι τραγωδίες απ' ότι φαίνεται όμως δεν τελειώνουν εδώ για τον Ζιάνγκ Ζιπένγκ, τον αριστερό μπακ της εθνικής Κίνας και της Γκουανζού.

Η γυναίκα του, Ζανγκ Ζιουέ πόσταρε ένα άκρως συναισθηματικό μήνυμα στο διαδίκτυο, με το τέλος του να είναι.. όλα τα λεφτά! Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωσή της: " Τον υποστήριξα όταν ήταν ακόμα φτωχός και η μαμά μου του συμπεριφέρθηκε λες και ήταν γιος της και η οικογένειά μου τον στήριξε οικονομικά για να κρατήσει το σπίτι του στη Σανγκάη. Από τα 4 χρόνια του γάμου μας, τα τρεισίμισι κοιμόταν με άλλες γυναίκες" είναι το πρώτο τμήμα των δηλώσεων της γυναίκας του διεθνούς αμυντικού, η οποία εξαπολύει την επίθεσή της στο τέλος: "Πρόεδρε της Κινεζικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, σας εκλιπαρώ να τον διώξετε από την Εθνική Ομάδα. Πρόεδρε της Γκουανζού σας παρακαλώ να συνεργαστείτε με τον δικηγόρο και να καταθέσετε το συμβόλαιό του στο δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο".

Ο άτυχος Ζιπένγκ μάλλον δεν ήξερε για το που μπορεί να φτάσει το μίσος και η οργή της γυναίκας του, "λογαριάζοντας" χωρίς τον ξενοδόχο. Και τώρα κινδυνεύει να μείνει και άνεργος!

Photo credits: AP Photo/Andrew Taylor

News 24/7

24MEDIA NETWORK