Έγραψε ιστορία το Γκουάμ με την Ινδία

Το παντελώς "άσημο" ποδοσφαιρικά Γκουάμ έγραψε ιστορία, παίρνοντας μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην Ινδία, αποτέλεσμα το οποίο το έφερε στη κορυφή του ομίλου, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Έγραψε ιστορία το Γκουάμ με την Ινδία

Ένα ποδοσφαιρικό "θαύμα" πέτυχε το Γκουάμ. Αυτό το μικρό ηφαιστειογενές νησί των 165.000 κατοίκων, πέτυχε κάτι μοναδικό, που σίγουρα θα χαραχθεί ανεξίτηλα στη μνήμη όλης της ομάδας.

Η ομάδα του Γκάρι Γουάιτ λοιπόν -η οποία καταλαμβάνει την 174η θέση στη παγκόσμια κατάταξη- κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Ινδία των 1.250.000.000 κατοίκων και πλέον φιγουράρει στη κορυφή του ομίλου στο πλαίσιο των προκριματικών της Ασίας για το Μουντιάλ 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Η Γκουάμ την περασμένη βδομάδα πήρε τη πρώτη νίκη της στα χρονικά σε προκριματική φάση, επικρατώντας του Τουρκμενιστάν και μετά τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Ινδία, μπορεί να ονειρεύεται ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει -εφόσον πάρει τώρα την πρόκριση- να αγωνιστεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο, ο οποίος αποτελείται από δύο γκρουπ των 6 ομάδων και με τις δύο πρώτες να παίρνουν το εισιτήριο για τη τελική φάση.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού, σε ένα όχι και... τόσο προηγμένο γήπεδο:

News 24/7

24MEDIA NETWORK