Ελικόπτερο και ιδιωτική παραλία ζήτησε ο Ζερβίνιο!

"Τρελές" χαρακτήρισε τις απαιτήσεις του Ζερβίνιο η αραβική, Αλ Τζαζίρα, η οποία ενδιαφερόταν για την απόκτησή του από τη Ρόμα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ζήτησε ο Ιβοριανός για να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ελικόπτερο και ιδιωτική παραλία ζήτησε ο Ζερβίνιο!

Αν και η Αλ Τζαζίρα είχε φτάσει σε συμφωνία με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ζερβίνιο, τελικά η μεταγραφή "χάλασε" λόγω των απίστευτων απαιτήσεων του παίκτη όπως ανακοίνωσε η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το συμβόλαιο που του προσέφεραν οι Άραβες ήταν τετραετούς διάρκειας με τα χρήματα να μην αποκαλύπτονται τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

Απ' ότι φαίνεται όμως ο Ζερβίνιο ήθελε κι άλλες παροχές. Σύμφωνα με την ιταλική " Gazzetta Dello Sport" ο Ιβοριανός ζήτησε από τους Άραβες μια ιδιωτική παραλία, ένα ελικόπτερο, διαμονή για όλους του τους συγγενείς που θα έπαιρνε μαζί του, αλλά και συχνά εισιτήρια μετ' επιστροφής για Ακτή Ελεφαντοστού.

Μόλις βέβαια άκουσαν τις τρελές απαιτήσεις του 28χρονου επιθετικού οι ισχυροί άνδρες της Αλ Τζαζίρα απέσυραν την πρότασή τους, με τη Ρόμα πλέον να ψάχνει νέα ομάδα προκειμένου να "ξεφορτωθεί" το υψηλό συμβόλαιό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK