Πρόστιμο και υποβιβασμός στις ρεζέρβες επειδή τραυμάτισε τον Βίτσελ

Σανγκάη Σενχούα και Τιαντζίν Κουαντζιάν ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο του κινέζικου πρωταθλήματος με τον μέσο της Κουαντζιάν Κιν Σενγκ να γίνεται ο πρωταγωνιστής του αγώνα λόγω του... "ακριβού"- όπως αποδείχτηκε- μαρκαρίσματος πάνω στον Άλεξ Βίτσελ.

Cyprus' Pieros Sotiriou, left, challengers for the ball with Belgium's Alex Witsel during the Euro 2016 qualifying Group B match between Cyprus and Belgium, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Sunday, Sept. 6, 2015. (AP Photo/Petros Karadjias)
Cyprus' Pieros Sotiriou, left, challengers for the ball with Belgium's Alex Witsel during the Euro 2016 qualifying Group B match between Cyprus and Belgium, at GSP stadium, in Nicosia, Cyprus, Sunday, Sept. 6, 2015. (AP Photo/Petros Karadjias) AP

Αλεσάντρε Πάτο και Άλεξ Βίτσελ αντιμετώπισαν το περασμένο Σάββατο (11/3) τη Σανγκάη Σενχούα στο πλαίσιο του κινεζικού πρωταθλήματος. Το σκορ παρέμεινε ισόπαλο (1-1), με τον Βέλγο μέσο να γίνεται πρωταγωνιστής του αγώνα εξαιτίας ενός περιστατικού που έγινε μεταξύ του ίδιου και του μέσου της Σένουα, Κιν Σενγκ.

Ενώ η Τιαντζίν βρισκόταν στην επίθεση και εκτελούσε κόρνερ, πάνω στις μονομαχίες που κλασικά γίνονται σε τέτοιες φάσεις, ο Κινέζος μέσος πιάστηκε από το φακό και το διαιτητή της αναμέτρησης να πατάει εσκεμμένα τον διεθνή Βέλγο, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να σωριαστεί στο έδαφος σφαδάζοντας στον πόνο.

Ο Κιν φαίνεται πως ήθελε να ανταποδώσει σε προκλήσεις που του έγιναν από τον Βίτσελ αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο, απ' ότι φαίνεται όμως θα το ξανασκεφτεί να κάνει κάτι τέτοιο, γιατί ακόμα... πληρώνει τις επιπτώσεις. Ο διαιτητής αρχικά του αγώνα τον απέβαλε, θεωρώντας πως το φάουλ που έκανε ήταν αντιαθλητικό, του επιβλήθηκε πρόστιμο 35.000 λιρών, ενώ η... λαίλαπα συνεχίστηκε και από τη διοίκηση της ομάδας του, που τον τιμώρησε τοποθετώντας τον με τις ρεζέρβες.

Το κερασάκι στην τούρτα; Σε ανακοίνωσή της η ομάδα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει και σε μείωση του μισθού του παίκτη για να τον... συνετίσει.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος Κιν θα πληρώσει το χτύπημά του στο "ακριβό" πόδι του Άλεξ Βίτσελ (έχει συμβόλαιο 16.000.000 εκατομμύρια λίρες το χρόνο).

Photo credits: AP Photo/Petros Karadjias

News 24/7

24MEDIA NETWORK