Έμεινε ελεύθερος από τη Σαρλερουά ο Νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης έλυσε το συμβόλαιό του με τη Σαρλερουά και πλέον είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Έμεινε ελεύθερος από τη Σαρλερουά ο Νίνης
Νίνης Σαρλερουά

Η επιθυμία του Σωτήρη Νίνη έγινε πράξη και μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της Σαρλερουά, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Ο 26χρονος Έλληνας άσος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει εφόσον δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του και οι ιθύνοντες του συλλόγου αν και αρχικά ήταν αρνητικοί, εντέλει τον άφησαν ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Συγκεκριμένα ο εκτελεστικός διευθυντής Πιέρ Ιβ Χέντρικς είπε:

"Φεύγουμε αύριο με 24 παίκτες και τρεις γκολκίπερ χωρίς το Νίνη και με τους δυο νέους παίκτες τον Stevance και τον Saglik να έχουν μπει ήδη στο πρόγραμμα.

Οι επικείμενες αφίξεις ολοκληρώθηκαν και οι αποχωρήσεις επίσης. Ο Νίνης ήταν ο μόνος παίκτης που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει καθώς δεν ήταν χαρούμενος με το χρόνο συμμετοχής του σε εμάς".

Ενώ ο τεχνικός της Σαρλερουά Φελίς Μαζού υποστήριξε: "Άλλα καλά νέα είναι ότι εκτός του Νίνη δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση από το κλαμπ εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK