Ο Νίνης μιλάει για τον τραυματισμό του και τη Σαρλερουά

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί αλλά και την παρουσία του στη Σαρλερουά, μίλησε ο Σωτήρης Νίνης στη βελγική ιστοσελίδα "lesoir".

Ο Νίνης μιλάει για τον τραυματισμό του και τη Σαρλερουά

Ο Σωτήρης Νίνης στη βελγική ιστοσελίδα "lesoir" για τον τραυματισμό του και τις εμπειρίες του στο Βέλγιο:

Σωτήρη, σε τι κατάσταση είσαι; Είσαι αρκετές εβδομάδες εκτός.

"Θα είναι μια χαρά. Οι συνεδρίες είναι δύσκολες, αλλά το πόδι μου ανταποκρίνεται καλά για τώρα. Έκανα ενέσεις και δεν πονάω. Η περασμένη εβδομάδα ήταν δύσκολη, επειδή το πόδι μου εξακολουθούσε να πονάει. Έκανα αποθεραπεία και υπήρχε η πιθανότητα εγχείρησης που θα με άφηνε για τρεις έως τέσσερις μήνες εκτός και ήθελα πάση θυσία να αποφευχθεί αυτό. Ευτυχώς, πλέον, η επέμβαση δεν είναι απαραίτητη".

Ήσουν κάποιες μέρες στην Ελλάδα. Τι έκανες;

"Είχαμε κάποιες μέρες μέχρι το ματς με τη Γάνδη. Δεν έχω πραγματικά ωφεληθεί από τότε που τραυματίστηκα και παρέμεινα για μια εβδομάδα κλινήρης. Μετά συνέχισα για τρεις ημέρες και με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου επισκέφτηκα το γιατρό μου στην Ελλάδα. Δεν ήμουν σε θέση να προπονηθώ. Μετά την επιστροφή μου, δούλεψα πριν από την επανέναρξη για δύο εβδομάδες".

Τι συμβαίνει με σένα και τη Σαρλερουά;

"Είμαι πολύ απογοητευμένος επειδή χάσαμε το πλέι οφ. Διαφορετικά όλα θα ήταν μια χαρά. Υπάρχει σούπερ νοοτροπία στην ομάδα, αλλά είναι κρίμα που χάσαμε την ευκαιρία για επιτυχίες...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK