Απλά τα πράγματα για Καρέλη στην Γκενκ

Τ' όνομα του Νίκου Καρέλη έχει σηκώσει... σκόνη τελευταία όσον αφορά το ενδεχόμενο να επαναπατριστεί. Οι Βέλγοι τον έβαλαν στη μέση για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια έχρισαν τους Θεσσαλονικείς ως το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Τι ισχύει όμως αυτή τη στιγμή;

Η Γκενκ δεν δίνει τον Νίκο Καρέλη πουθενά χωρίς να λάβει το κατάλληλο αντίτιμο, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο για την ιστορία του Έλληνα επιθετικού στο Βέλγιο.

Οι ιθύνοντες του κλαμπ καταλαβαίνουν τη διάθεση του 26χρονου για επαναπατρισμό και νέες περιπέτειες, ωστόσο εμμένουν στην απόφασή τους να απαιτούν ένα ποσό μεταξύ 4 - 5 εκατ. ευρώ για να του επιτρέψουν να διαπραγματευτεί συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Νίκος Καρέλης δύσκολα θα φύγει από την Γκενκ, όμως όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από τη βελγική αγορά θεωρούν πως το μεταγραφικό καλοκαίρι του πρώην "πράσινου" θα είναι μεγάλο μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου.

Ελληνική ομάδα, πάντως, ακόμη και ο ισχυρός οικονομικά ΠΑΟΚ θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα για να φτάσει στα νούμερα που έχουν ρίξει στο τραπέζι οι Βέλγοι. Ίδωμεν...