Ενδιαφέρον από Κίνα για Καρέλη, τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό

Ομάδα της Κίνας φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της Γκενκ, Νίκο Καρέλη, τον οποίο θέλει να δελεάσει με αρκετά εκατομμύρια ευρώ! Πώς μπορεί να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός.

Ενδιαφέρον από Κίνα για Καρέλη, τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό

Από τη στιγμή που μετακόμισε στο Βέλγιο για χάρη της Γκενκ, ο Νίκος Καρέλης δεν έχει σταματήσει να σκοράρει. Φέτος σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 17 τέρματα ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Αυτά βλέπουν και στην Κίνα και έχουν βάλει ψηλά στη μεταγραφική λίστα τον Έλληνα επιθετικό. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το βελγικό "hbvl", υπάρχει ομάδα από την Κίνα η οποία ενδιαφέρεται για τον Καρέλη και θέλει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της, πληρώνοντας αδρά!

Ενδιαφέρον από Κίνα για Καρέλη, τρίβουν τα χέρια τους στον Παναθηναϊκό

Η Γκενκ πάντως δεν φαίνεται διατεθειμένη να χάσει το αστέρι της ειδικά στα μισά της σεζόν. Προς το παρόν η τιμή του Καρέλη σύμφωνα με το transfermarkt ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ. Βέβαια θα χρειαστούν πολύ περισσότερα προκειμένου να πειστούν οι Βέλγοι να παραχωρήσουν έναν παίκτη ο οποίος μάλιστα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Να σημειωθεί ωστόσο πως σε ενδεχόμενη πώληση του Καρέλη με πολλά εκατομμύρια ευρώ, ο Παναθηναϊκός θα βάλει ζεστό χρήμα στα ταμεία του. Κι αυτό γιατί στη συμφωνία που είχε υπογράψει με την Γκενκ όταν τον πούλησε είχε κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης που έφτανε το 17%!

News 24/7

24MEDIA NETWORK