Τι άλλο θα τον (ξανα)βρει τον Νίκο Καρέλη;

Ήλπιζε πως είχε αφήσει πίσω το γρουσούζικο 2017. Μα η μοίρα επιφύλασσε νέα περιπέτεια για τον Νίκο Καρέλη.

Genk's Nikos Karelis, right, moves to score against Sassuolo oalkeeper Andrea Consigli during the Europa League Group stage F soccer match between Genk and Sassuolo at the Cristal Arena in Genk, Belgium, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Καρέλης AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Ψάχνεις να βρεις το πιο άτυχο Έλληνα ποδοσφαιριστή της τελευταίας διετίας; Ο Νίκο Καρέλης (δυστυχώς γι' αυτόν, την Γκενκ και την Εθνική ομάδα) κερδίζει ασυζητητί τον τίτλο.

Η νέα εμπλοκή ήρθε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της Γκενκ επί ισπανικού εδάφους. Το βράδυ της Τετάρτης ο Καρέλης ένιωσε πόνους στο στήθος και το πρωί της Πέμπτης -μετά από συνεννόηση με το ιατρικό επιτελείο των Βέλγων- πήγε σε κλινική για εξετάσεις.

Η διάγνωση; Πνευμονική εμβολή (για δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα χρόνο)

Πιθανολογείται πως οι θρόμβοι προκλήθηκαν ως αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης στους χιαστούς μετά το σοβαρό τραυματισμό τον Δεκέμβριο του 2016. Τουλάχιστον δεν διατρέχει κάποιον επιπλέον κίνδυνο.

Όπως όμως από τη βελγική ομάδα, ο Καρέλης θα παραμείνει στο νοσοκομείο για δύο ημέρες και θα γυρίσει στο Γκενκ οδικώς, αφού απαγορεύεται να ταξιδέψει με αεροπλάνο.

Πλέον θα χρειαστεί ν' ακολουθήσει ειδική φαρμακευτική αγωγή. Η οποία είναι βέβαιο πως θα τον αποτρέψει από το να προπονείται κανονικά. Μένει να δούμε, αν και πότε, οι γιατροί θ' ανάψουν το πράσινο φως για την επιστροφή του στη δράση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK