Ο Αναστασίου "έσωσε" τον Σα Πίντο

Γιάννης Αναστασίου και Σα Πίντο έπαιζαν την... καρέκλα τους στην έδρα του Πορτογάλου, που θριάμβευσε με 3-1 του Έλληνα τεχνικού. Επτά ματς χωρίς νίκη η Κόρτραϊκ του "Γιόχαν".

Ο Αναστασίου "έσωσε" τον Σα Πίντο
anastasiou

Μην σας ξεγελάει το σκορ. Τόσο η Σταντάρ Λιέγης όσο και η Κόρτραϊκ έχουν ξεκινήσει τραγικά τη φετινή σεζόν, με αποτέλεσμα πριν τη σέντρα του αγώνα να βρίσκονταν στην 12η και 13η θέση αντίστοιχα!

Δημοσιεύματα από το Βέλγιο ήθελαν τους δυο τεχνικούς να έπαιζαν το... κεφάλι τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού η σεζόν ξεκίνησε με εντελώς διαφορετικούς στόχους από εκείνον της μετριότητας.

Ο Σα Πίντο πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα από το να κάνει... πάρτι κόντρα στον Γιάννη Ανααστασίου. Αυτό με την βοήθεια του Αζούνι που αποβλήθηκε στο 37ο λεπτό και το σκορ από 2-1 μετατράπηκε σε 3-1, παρότι η Κόρτραϊκ είχε προηγηθεί στο 10ο λεπτό!

Βασικοί και για τις δυο ομάδες οι γνωστοί μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Ατζαγκούν, Κουμορτζί (Κόρτραϊκ) και Λαΐφης, Εμποκού (Σταντάρ), ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως και η ομάδα του Σα Πίντο έμεινε με δέκα παίκτες στο 62'!

News 24/7

24MEDIA NETWORK