Ο Καρέλης "έσωσε" τη δουλειά του Αναστασίου

Στην πρώτη συμμετοχή του μετά από δέκα μήνες ο Νίκος Καρέλης έχασε πέναλτι και... έδωσε το φιλί της ζωής στον (προ της απόλυσης) Γιάννη Αναστασίου!

Αλλιώς περίμενε την επανεμφάνισή του στη δράση ο Νίκος Καρέλης κι αλλιώς ήρθαν τα πράγματα, προς... ικανοποίηση του πρώην προπονητή του στον Παναθηναϊκό Γιάννη Αναστασίου.

Στην αναμέτρηση Κορτράικ-Γκενκ ο διεθνής επιθετικός έπαιξε για πρώτη φορά μετά από 10 μήνες. Στις 27 Δεκεμβρίου του 2016 είχε τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο και το Σάββατο, μετά από μακρά περίοδο αποθεραπείας, πάτησε ξανά το χορτάρι σ' επίσημο παιχνίδι μπαίνοντας ως αλλαγή στο 74' (αντί του Σαματά).

Η είσοδός του μάλιστα προσέδωσε επιθετικότητα στην Γκενκ, με αποτέλεσμα το κερδισμένο πέναλτι στο 79' για χέρι αντιπάλου. Ήταν η ιδανική συγκυρία προκειμένου ο Καρέλης να συνδυάσει την επιστροφή του μ' ένα (νικητήριο) γκολ.

Μόνο που έχασε το πέναλτι ή μάλλον το έπιασε ο Καμίνσκι και το 0-0 έμεινε ως το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που... έδωσε παράταση ζωής στον Γιάννη Αναστασίου, παρά το γεγονός πως η Κοτράικ δεν έχει νίκη σε 10 σερί ματς (πέντε ισοπαλίες, πέντε νίκες) και βρίσκεται τρίτη από το τέλος.