Ο Γούτας κέρδισε τη μάχη!

To όνομα του Δημήτρη Γούτα δεν κάνει το ίδιο...σουξέ με άλλων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στο εξωτερικό ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό να πραγματοποιεί μία μεστή σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα με την Κορτράικ.

Ο Γούτας κέρδισε τη μάχη!

Στη σαββατιάτικη εμφατική εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί της Σταντάρ Λιέγης, ο Γούτας ήταν και πάλι ο βράχος της αμυντικής γραμμής της Κορτράικ αποσπώντας κατ' αυτόν τον τρόπο εγκωμιαστικά σχόλια από το βελγικό τύπο.

Μέχρι στιγμής ο Καβαλιώτης στόπερ μετράει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την ομάδα του και άλλες τρεις στο Κύπελλο έχοντας κερδίσει τη μάχη για μία θέση στην ενδεκάδα αλλά και χωρίς να προβληματίζεται από το γεγονός ότι η ομάδα έκανε μεταγραφές στη θέση του τον Ιανουάριο.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει ακόμα σαφείς τις προθέσεις του για το μέλλον του Γούτα αν και στη θέση του οι πρωταθλητές Ελλάδας διαθέτουν λύσεις ενώ έχουν επενδύσει και χρήματα στο πρότζεκτ του Λαϊφη ο οποίος επίσης αγωνίζεται ως δανεικός στο Βέλγιο.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι πλέον αρκετά πιθανό ο άλλοτε μπακ της Ξάνθης να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού είτε με πώληση είτε με εκ νέου δανεισμό. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει αποδείξει ότι ξέρει να εκμεταλλεύεται τα περιουσιακά του στοιχεία και να αποκομίζει από αυτά το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος.

Σε περίπτωση πάντως που τεθεί θέμα πώλησης είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξουν προτάσεις τόσο από το Βέλγιο όσο και από χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK