Στην... Άντερλεχτ ο Ζιλέ

Στα χνάρια του Μεχντί Καρσελά φαίνεται πως βαδίζει και ο Γκιγιόμ Ζιλέ, αφού μετά τον Μαροκινό άσο και ο Βέλγος θα βρεθεί στη χώρα του για να κάνει τη σέντρα της Άντερλεχτ με την Γάνδη.

Anderlecht's Guillaume Gillet, left, and teammate Stefano Okaka jubilate after scoring a goal during a UEFA Europa League soccer, Group stage, match between RSC Anderlecht and AS Monaco FC at the Constant Vanden Stock Stadium in Brussels on Thursday, Sept. 17, 2015. (AP Photo/Francois Walschaerts)
Guillaume Gillet Stefano Okaka AP IMAGES

Πριν λίγες ημέρες ο Μεχντί Καρσελά βρέθηκε στην Λιέγη με σκοπό να κάνει τη σέντρα στο παιχνίδι της Σταντάρ με την Σιντ Τρούιντεν. Όλα αυτά κι ενώ το όνομα του ακούγεται για την ομάδα των Σα Πίντο, Πολ Εμποκού, αφού ουσιαστικά έχει τελειώσει από τον Ολυμπιακό.

Την... παράδοση στο βελγικό πρωτάθλημα θα συνεχίσει ένας ακόμα ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας και αναφερόμαστε στον Γκιγιόμ Ζιλέ!

Όπως ενημέρωσε και επίσημα μέσω του Twitter η Άντερλεχτ, ο 33χρονος άσος μαζί με τον Μπερτράντ Κρασόν θα βρεθούν στο ματς κόντρα στην Γάνδη για να κάνουν τη... σέντρα.

Θυμίζουμε πως ο Ζιλέ, παρότι ακουγόταν πως είναι... φευγάτος, δεν πρόκειται να το κουνήσει... ρούπι από τον Ολυμπιακό, αφού έχει αγωνιστεί με την Ναντ φέτος οπότε δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τρίτο σύλλογο.

AP Photo/Francois Walschaerts

News 24/7

24MEDIA NETWORK