Πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δανείστηκε ο Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου, όταν ήταν στον ΠΑΟ, τον είδε να υπογράφει στον "αιώνιο" αντίπαλo. Τώρα ο Έλληνας κόουτς τον πήρε στην Ρόντα για να του λύσει το τεράστιο προβλημα στο σκοράρισμα. Κι ας μην έχει πετύχει ακόμη γκολ στην σεζόν!

Πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δανείστηκε ο Αναστασίου
anastasiou

Ο λόγος για τον Θανάση Παπάζογλου, που παραχωρήθηκε δανεικός για έξι μήνες στη Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου από την Κορτράικ στην οποία και ανήκει.

Το παράδοξο ποιό είναι; Πως η Ρόντα διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση του ολλανδικού πρωταθλήματος (η μοναδική με μονοψήφιο αριθμό γκολ) και επέλεξε σεντερ φορ που την τρέχουσα σεζόν δεν έχει ακόμη... ματώσει τα δίχτυα στο βελγικό πρωτάθλημα!!

Ο 28χρονος Έλληνας επιθετικός είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις πριν μερικά χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΟΦΗ, αναγκάζοντας τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει το 2014!

Πρώην παίκτη του Ολυμπιακού δανείστηκε ο Αναστασίου

Βέβαια στους "ερυθρόλευκους" δεν έκανε ούτε μία συμμετοχή καθώς λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του έγινε... τράμπα με τον Τάσο Καραμάνο στον Ατρόμητο.

Ο Θανάσης Παπάζογλου που έχει περάσει από Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο βρίσκεται απ' τον Μάιο του 2015 στο Βέλγιο και την Κόρτραϊκ(την περσινή σεζόν είχε συνολικά σε 39 συμμετοχές με 9 γκολ).

Η Ρόντα , λοιπόν, έψαχνε μια φθηνή οικονομικά και αξιόπιστη αγωνιστικά λύση για την επίθεσή της, καθώς δεν έχει καθόλου καλή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα (μόλις 8 τέρματα σε 17 αναμετρήσεις) και έτσι επέλεξε τον Παπάζογλου, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά και προφανώς εμπιστεύεται απόλυτα ο Γιάννης Αναστασίου (δεν είναι τυχαίο πως ξέρει καλά την θέση αφού κι αυτος σεντερ φορ ήταν ως ποδοσφαιιρστής)

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Έλληνα κόουτς βρίσκεται στην 17η θέση της Eredivisie με 13 βαθμούς και θα παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Με Ατζαγκούν "δεκάρι" και Παπάζογλου σεντερ φορ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK