Μέγας κεφαλοσφαιριστής ο Λαΐφης!

Το είχε κάνει κόντρα στη Θέλτα, το επανέλαβε στο ματς με τη Βέστερλο. Ο διεθνής Κύπριος, που ανήκει στον Ολυμπιακό, πέτυχε το πρώτο γκολ του με τη Σταντάρ Λιέγης χάρη σε νέα υπέροχη κεφαλιά!

Κεφαλιά και γκολ για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, ο οποίος ήρθε η στιγμή σκοράρει και στο βέλγικο πρωτάθλημα μετά το σεφτέ που είχε κάνει στο Europa League.

Ο Κύπριος πέτυχε το 2-0 για την Σταντάρ Λιέγης κόντρα στη Βέστερλο με υπέροχη κεφαλιά στο 16ο λεπτό του αγώνα και άνοιξε τον προσωπικό λογαριασμό του με τη Σταντάρ εντός των τειχών.

Ο 23χρονος αμυντικός που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό, είναι αναντικατάστατος και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις έχοντας τραβήξει πολλά βλέμματα.

Δείτε το γκολ που πέτυχε:

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...