Λαΐφης: "Ανέβηκε η ψυχολογία μετά τον Παναθηναϊκό"

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης μίλησε για τη σημασία της νίκης της Σταντάρ επί του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο ενώ αναφέρθηκε και στην προσαρμογή του στην Λιέγη. Διαβάστε αναλυτικά.

Λαΐφης: "Ανέβηκε η ψυχολογία μετά τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Ανέβηκε η ψυχολογία μας μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού", τόνισε ο Κύπριος κεντρικός αμυντικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυπριακή ιστοσελίδα "Balla.com", με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό άσο να αναφέρεται επίσης στην άσχημη μέχρι στιγμής παρουσία της Κύπρου στα προκριματιτικά του Μουντιάλ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Tρία παιχνίδια όλο ήττες. Τι να περιμένει ο κόσμος από την Εθνική την Κυριακή;

"Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το ξεκίνημα της Εθνικής, παρόλο που πιστεύω ότι παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Δικαιούμασταν και δικαιούμαστε κάτι περισσότερο. Μείναμε όμως με τις ενυπώσεις για άλλη μια φορά. Είναι καιρός να πιάσουμε νίκες. Είναι καιρός να κερδίσουμε. Αυτές τις ημέρες μελετήσαμε το Γιβραλτάρ και κάναμε μαζί με τον προπονητή μας όλα τα απαραίτητα για να είμαστε έτοιμοι. Απομένει ακόμη μία προπόνηση και μετά έχουμε αγώνα. Πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή και αν πάμε σοβαροί, τότε θα πάρουμε επιτέλους τη νίκη που θέλουμε".

Λαΐφης: "Ανέβηκε η ψυχολογία μετά τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως είναι η κατάσταση στη Λιέγη;

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Λιέγη. Επικρατούν άλλες συνθήκες και άλλη νοοτροπία, όμως παντού υπάρχουν δυσκολίες. Κερδίσαμε τη Μούσκορν με 2-1 προχθές και ανεβαίνουμε. Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και αυτήν στο πρωτάθλημα ανέβηκε και η ψυχολογία μας. Ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μετά πάμε σε ένα παιχνίδι-τελικό με τη Θέλτα. Εκεί πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και μακάρι ο Θεός να μας αξιώσει να προκριθούμε.

Τον πρώτο καιρό ήταν πολύ δύσκολα, ειδικά τον πρώτο μήνα. Ο κόσμος εκεί μιλά γαλλικά και λίγοι μιλούν αγγλικά. Αντιλαμβάνεστε στην αρχή λίγο με το σπίτι, λίγο με τις προπονήσεις και την προσαρμογή υπήρχαν κάποια εμπόδια. Στη συνέχεια όμως όλα ήταν μια χαρά. Στις προπονήσεις είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Το γήπεδο είναι πάντα γεμάτα όποτε παίζουμε και ο κόσμος δημιουργεί μια ωραία ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε τα ίδια και στην Κύπρο όταν έρχομαι πίσω για την Εθνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK