Η Ριέκα βρήκε τον... Ελληνοαυστραλογιαπωνέζο της!

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στον όμιλο του Europa League ενισχύθηκε διπλά την Τρίτη (29/8) ανακοινώνοντας την απόκτηση των Ντέιβιντσον και Ακόστι. Ο πρώτος, διεθνής με τα χρώματα της εθνικής Αυστραλίας, έχει άμεση σχέση με την πατρίδα μας και την... Ιαπωνία, γεγονός που σημαίνει ότι ο Μαυρίας δεν είναι ο μόνος Έλληνας στην ομάδα.

Η Ριέκα βρήκε τον... Ελληνοαυστραλογιαπωνέζο της!

Ο Χάρης Μαυρίας δεν είναι ο μόνος Έλληνας στο ρόστερ της πρωταθλήτριας Κροατίας, Ριέκα έπειτα από την ανακοίνωση της απόκτησης του Τζέισον Ντέιβιντσον.

Εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς τι σχέση μπορεί να' χει ο διεθνής Αυστραλός με την Ελλάδα, ωστόσο ο 26χρονος αριστερός μπακ είναι κατά το ήμισυ Έλληνας από την πλευρά της μητέρας του.

Ο πατέρας του έμπειρου ποδοσφαιριστή, παλαίμαχος χαφ από την Ωκεανία, Άλαν Ντέιβιντσον παντρεύτηκε την Ελληνίδα Έφη και γι' αυτό το λόγο ο διεθνής άσος δεν πιάνει θέση ξένου στην Ευρώπη, καθότι διαθέτει διπλή υπηκοότητα.

Όσον αφορά τη γιαπωνέζικη... ρίζα, αυτή προκύπτει από τη γιαγιά του, τη μητέρα του Άλαν Ντέιβιντσον που ήταν από τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και είχε μεταναστεύσει στην Αυστραλία.

Πριν από τη Ριέκα, ο Ντέιβιντσον είχε αγωνιστεί στις Πάσος Φερέιρα, Χέρακλες, Γουέστ Μπρομ, Χάντερσφιλντ και Χρόνινχεν.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ματς της ΑΕΚ με την Ριέκα θα γίνει στις 14 Σεπτεμβρίου στην Κροατία, ενώ το δεύτερο παιχνίδι στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK