Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πετρίδη-Μαρινάκη και ξεσπά

Την συνάντηση μεταξύ του Πρόδρομου Πετρίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, επιβεβαίωσε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ, εξηγώντας όμως και τους λόγους που έγινε.

Ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πετρίδη-Μαρινάκη και ξεσπά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

" Φαίνεται ότι η παραγωγή ανυπόστατων ειδήσεων έχει πάει σε άλλα επίπεδα. Ειδήσεις τις οποίες ευτυχώς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε για αυτό εξ’ανάγκης και με απόλυτο σεβασμό προς τον κόσμο μας που γίνεται δέκτης αυτών των «αποκλειστικών» ειδήσεων πρέπει να απαντήσουμε. Κυρίως όταν εμπλέκουν την ομάδα μας με ονόματα πέραν από αυτά των δικών μας ποδοσφαιριστών και με ποδοσφαιριστές άλλης κυπριακής ομάδας.

Ξεκαθαρίζουμε κατ’αρχήν ότι χθες υπήρξε μια εθιμοτυπική συνάντηση του προέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομου Πετρίδη και του αντιπροέδρου Βάσσου Ηλιάδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η συνάντηση διευθετήθηκε μέσω κοινών γνωστών και δεν ήταν προγραμματισμένη αφού ο κ. Μαρινάκης ήρθε στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους και όχι για ποδοσφαιρικούς.
Στην συνάντηση οι δύο πρόεδροι δεν συζήτησαν σε καμία περίπτωση συγκεκριμένα θέματα μετεγγραφών αλλά είχαν μια γενικού περιεχόμενου συζήτηση ενδιαφέροντος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα περί ενδιαφέροντος από πλευράς ΑΠΟΕΛ, που αφορά ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Επίσης απαντούμε σε αυτούς τους «παραμυθάδες» που ψάχνονται να βρουν τους ανάλογους τους προς...Δανία μεριά ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να κοιταχτούν στον καθρέφτη.

*Σε καμιά περίπτωση δεν βάζουμε στο ίδιο καλάθι όλους τους αθλητικούς συντάκτες και όλα τα ΜΜΕ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK