Η... αφιλόξενη Κύπρος και οι απειλές δεν σταμάτησαν τον Βύντρα

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Λούκας Βύντρα αποτέλεσε persona non grata στο νησί της Κύπρου με τους οργανωμένους της Ομόνοιας να ανοίγουν... μέτωπο απέναντι στον 36χρονο με απειλές! Τρεις μήνες μετά τα πάντα έκαναν στροφή 180 μοιρών.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, η "Θύρα 9" εξέδιδε ανακοίνωση τον περασμένο Σεπτέμβρη κατακεραυνώνοντας τον Λουκά Βύντρα ως εξής:

"Αυτός που νομίζει ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Κύπρο και να πληρώνεται από το υστέρημα που δίνει ο Πράσινος Λαός στην ομάδα, να ξέρει ότι στην Κύπρο μπορούμε να γίνουμε πολύ αφιλόξενοι. Τα υπόλοιπα από κοντά…"

Έξι μήνες μετά, τα πάντα περνούν στο παρελθόν αφού η Ομόνοια ανακοίνωσε την επιστροφή του Βύντρα στο ρόστερ της ομάδας!

Την απόφαση πήρε ο νέος προπονητής του κλαμπ, Ιβάιλο Πέτεφ ο οποίος εισηγήθηκε θετικά την παραμονή του Βύντρα...

Το "τριφύλλι" στην ανακοίνωση, μόλις έντεκα λέξεων, της "επιστροφής" Βύντρα στο ρόστερ δεν αναφέρει τη διάρκεια του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.