Θα φέρει... Ομόνοια ο Ουζουνίδης

Δεν έχει απολυθεί ακόμη ο Κάρβερ, αλλά ο Έλληνας προπονητής είναι ο βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει.

Στην Ομόνοια ψάχνουν τι φταίει για την κάκιστη πορεία στο ξεκίνημα της σεζόν και το βάρος πέφτει αναπόφευκτα στον προπονητή. Ο Τζον Κάρβερ, επιλογή του Νίκου Νταμπίζα, είναι στο μάτι του κυκλώνα, αλλά ακόμη δεν έχει απολυθεί.

Τη Δευτέρα, μετά και το 1-1 με τη Δόξα Κατωκοπιάς, υπήρξε πεντάωρη σύσκεψη κορυφής. Παρόντος του Έλληνα τεχνικού διευθυντή και του Άγγλου προπονητή, αναζητήθηκαν αιτίες και λύσεις για ό,τι έχει συμβεί ως τώρα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε δεν έριξε φως στην υπόθεση. Επισημάνθηκε απλώς πως "αποφασίστηκε όπως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, εφαρμοστούν πρακτικές και μέθοδοι, με στόχο να αντιμετωπιστούν οι αδυναμίες και η ομάδα να ανακάμψει". Προς το παρόν δηλαδή ο Κάρβερ στηρίζεται. Επειδή όμως ακολουθεί το ματς με τον Εθνικό Άχνας, τίποτα δεν αποκλείεται.

Ίσως στην Ομόνοια δεν περίμεναν τη... μη απάντηση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και είναι περιζήτητος για ομάδες που ψάχνουν προπονητή. Τον έχουν πάντως πρώτο υποψήφιο για τον πάγκο, ειδάλλως δεν θα τον ενοχλούσαν μέσω του μάνατζέρ του. Ο ίδιος προτιμάει προσώρας να τηρεί στάση αναμονής για την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα του.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.