Δέχτηκε το γκολ της χρονιάς αλλά χαμογέλασε στο... 96' ο Δώνης!

Ματσάρα στην Λευκωσία, με τον τοπικό Ολυμπιακό να πετυχαίνει τρομερό γκολ με ψαλίδι στο 94' αλλά τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη να παίρνει τη νίκη (3-2) στην τελευταία φάση του αγώνα (VIDEO).

Δέχτηκε το γκολ της χρονιάς αλλά χαμογέλασε στο... 96' ο Δώνης!
CH.SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Ένα από τα πιο συναρπαστικά ματς της φετινής σεζόν στην Κύπρο παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο "Μακάρειο" το απόγευμα του Σαββάτου, με τον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη να περνάει διά πυρός και σιδήρου μέχρι να πάρει το τρίποντο που τον επανέφερε στην κορυφή (63 βαθμοί έναντι 61 του Απόλλωνα Λεμεσού).

Και αυτό γιατί στο γκολ του Σαλάι στο 33' απάντησε ο Σωτηρίου στο 50' ενώ μετά το γκολ του Ντελατόρε στο 78' ήρθε νέα ψυχρολουσία για τους "κυανοκίτρινους", με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2 με ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι του Τόρες στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

Εκεί όμως που όλα έδειχναν χαμένα και το γκρέμισμα από την κορυφή οριστικό για τον ΑΠΟΕΛ ήρθε ως από μηχανής Θεός ο Ιωάννου που με σκαστή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο έκτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων..

News 24/7

24MEDIA NETWORK