Κατηγορούμενος για άσεμνες χειρονομίες ο Γιαννιώτας

Ο Γιάννης Γιαννιώτας βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας, με την πλευρά των ηττημένων να τον κατηγορεί τον πρώην άσο του Ολυμπιακού πως έκανε απρεπείς χειρονομίες προς τον κόσμο της ομάδας τους. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Κατηγορούμενος για άσεμνες χειρονομίες ο Γιαννιώτας

Η Νέα Σαλαμίνα υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα (0-4) από το ΑΠΟΕΛ το βράδυ του Σαββάτου ωστόσο αυτό που ενόχλησε περισσότερους τους ανθρώπους της και από το αποτέλεσμα ήταν η συμπεριφορά του Γιάννη Γιαννιώτα, με την Νέα Σαλαμίνα να κατηγορεί τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό πως προέβη σε άσεμνες χειρονομίες προς την εξέδρα.

Χαρακτηριστικά είναι όσα είπα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας: "Είναι ένας παίκτης που φορά την φανέλα των πρωταθλητών και της Εθνικής Ελλάδας. Θα θέλαμε να του επιστήσουμε την προσοχή ότι το μεσαίο δάκτυλο παρατεταμένο είναι παράπτωμα. Τα χέρια σου όταν τα έχεις στα γεννητικά σου όργανα και δείχνεις τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας είναι παράπτωμα.

Το να απαντάς πίσω με σουφρωμένα χείλη λες και βγάζεις selfie είναι παράπτωμα. Δεν του φταίμε εμείς αν είναι αιώνια δανεικός ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και τα βγάζει στους οπαδούς μας γι'αυτό καλά θα κάνει να τιμά την ομάδα που παίζει για να μην ξεσηκώνει και αντιδράσεις από τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια ξανά στο ΑΠΟΕΛ για τη νίκη του".

Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ (0-4)

News 24/7

24MEDIA NETWORK