Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Κώστα Κουτροκούμνη

Η τραγική ιστορία του αδικοχαμένου Κώστα Κουτροκούμνη, ο οποίος σε λιγότερο από ένα χρόνο έχασε αγαπημένο του πρόσωπο και στη συνέχεια έφυγε και ο ίδιος από τη ζωή.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Κώστα Κουτροκούμνη
koutsokoumnis ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή στην Κύπρο το απόγευμα της Δευτέρας και αφορά το θάνατο του προέδρου της ΚΟΠ, Κώστα Κουτσοκούμνη. Ο έμπειρος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τις 18:00.

Τους τελευταίους μήνες έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, βγαίνοντας δυστυχώς χαμένος. Είναι αξιοσημείωτο πως ακόμα και στις τελευταίες του στιγμές ασκούσε τα καθήκοντα του ως πρόεδρος της ΚΟΠ, χωρίς να εγκαταλείπει το πόστο του.

Το άσχημη παιχνίδι της μοίρας όμως ξεκίνησε νωρίτερα. Η κόρη του Κώστα Κουτροκούμνη έφυγε επίσης από την επάρατη νόσο τον Αύγουστο του 2017, ενώ έμαθε για την ασθένεια της λίγο μετά το γάμο της πριν από δέκα χρόνια!

Όταν έκανε εξετάσεις της είπαν πως έχει καρκίνο και πως ταυτόχρονα είναι έγκυος. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο "Φιλελεύθερος", η Έλμα Κουτσοκούμνη είχε την επιλογή να αποβάλλει έτσι ώστε οι πιθανότητες της να ζήσει να αυξηθούν. Εκείνη διάλεξε το παιδάκι της.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη και στέλνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.

Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Κώστα Κουτροκούμνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK