Με το τριφύλλι στο στήθος ο Μαντούρο!

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο όχι μόνο δεν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση λόγω τραυματισμών, αλλά υπέγραψε διετές(!) συμβόλαιο συνεργασίας με το... τριφύλλι! Δείτε τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ ντυμένο στα πράσινα!

Με το τριφύλλι στο στήθος ο Μαντούρο!
Hedwiges Maduro

Τον Ιανουάριο του 2014 ο Αλέξανδρος Τζιόλης τα... τσούγκρισε με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αποχώρησε για την γειτονική Τουρκία και την Καϊσερίσπορ, όπου παρέμεινε για έξι μήνες ως δανεικός.

Στη θέση του Έλληνα μέσου ήρθε ο Χέντβιγκες Μαντούρο ως ελεύθερος από την Σεβίλλη, μετά από εισήγηση του τότε προπονητή του δικέφαλου του βορρά Χουμπ Στέφενς και του γιου του που είχε το ρόλο... μάνατζερ!

Ο Μαντούρο υπέγραψε συμβόλαιο δυόμιση ετών με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούσαν τις 450.000€! Το πρώτο διάστημα ο έμπειρος άσος πήρε χρόνο συμμετοχής, όμως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κάνει τη διαφορά, ενώ έβγαλε μπόλικους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να έρθει το "διαζύγιο".

Έτσι, το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στην Ολλανδία για λογαριασμό της Χρόνινγκεν, αν και πολλοί φοβήθηκαν πως θα κρεμάσει τα παπούτσια του λόγω των πολλών προβλημάτων υγείας που είχε.

Την περσινή περίοδο ο Μαντούρο αγωνίστηκε μόλις σε 5 αναμετρήσεις με την ολλανδική ομάδα (με 154 λεπτά χρόνου συμμετοχής), όμως αυτό δεν τον εμπόδισε από το να βρει διετές συμβόλαιο στην Ομόνοια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK