Περίμενε την ΑΕΚ για να... απολύσει τον προπονητή της!

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ για το διαζύγιο με τον Τιμούρ Κετσπάγια, η Ανόρθωση απέλυσε τον Αντόνιο Πούτσε και οργιάζουν πλέον οι φήμες για επιστροφή του Γεωργιανού στην "κυρία".

Περίμενε την ΑΕΚ για να... απολύσει τον προπονητή της!

Αυτό θα πει συγκοινωνούντα ποδοσφαιρικά δοχεία. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα στις 16:12 τη λύση της συνεργασίας της με τον Τιμούρ Κετσπάγια και λίγο μετά τη συμπλήρωση 20 λεπτών (16:33 για την ακρίβεια) η Ανόρθωση αποχαιρέτησε και εκείνη με τη σειρά της τον Αντόνιο Πούτσε από την άκρη του πάγκου.

Ο Ισπανός τεχνικός εθεωρείτο εδώ και καιρό "τελειωμένος" από την "κυρία" του κυπριακού ποδοσφαίρου μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα της ομάδας τη φετινή σεζόν (μόλις 7 βαθμοί η συγκομιδή της ύστερα από ισάριθμες αγωνιστικές), με τη χρονική συγκυρία που επιλέχτηκε αυτή η απομάκρυνση να "φωνάζει" πως οι οι άνθρωποι της Ανόρθωσης περίμεναν τόσο καιρό να δουν τι θα γίνει στην ΑΕΚ όσον αφορά στο θέμα του προπονητή.

Αυτή τη στιγμή ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται χωρίς δουλειά και σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα "Balla.com.cy", ο μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, Χρήστος Πουλαΐδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γεωργιανό τεχνικό προκειμένου να διευρευνήσει τις διαθέσεις του αναφορικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η επαφή αυτή έγινε βέβαια πριν έρθει το οριστικό του διαζύγιο με την Ένωση και πλέον, από τη στιγμή που ο Κετσπάγια είναι ελεύθερος στην αγορά και η Ανόρθωση αναζητάει προπονητή, είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", εκεί που έζησε μεγάλες στιγμές ως προπονητής από το 2004 μέχρι το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οριστικό: Τέλος ο Κετσπάγια από ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK