Τέλος το επεισοδιακό πέρασμα του Δώνη από τον ΑΠΟΕΛ

Το 2018 ήταν... εφιαλτικό για τον Γιώργο Δώνη στον ΑΠΟΕΛ. Μετά τις ύβρεις που δέχθηκε, τα ατυχή αποτελέσματα και το ποτήρι που... έφαγε στο κεφάλι, αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του με την κυπριακή ομάδα κοινή συναινέσει.

Η τεσσάρα από τον Απόλλωνα Λεμεσού στο ντέρμπι της κορυφής ήταν απλά η αφορμή, αφού οι σχέση του Γιώργου Δώνη με τον κόσμο και την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πέρασε από χίλια κύματα μέσα στο 2018.

Ο Έλληνας τεχνικός άκουσε μερίδα οπαδών να τον αποδοκιμάζουν κόντρα στην Πάφο, ενώ ορισμένοι τον έβρισαν χυδαία! Σα να μην έφτανε αυτό, ο Γιώργος Δώνης δέχθηκε ένα ποτήρι νερό στο κεφάλι στο ντέρμπι με την Ομόνοια!

Τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) σε συνδυασμό με το κακό ποδόσφαιρο που παρουσίασε η ομάδα, ωστόσο, έφεραν το διαζύγιο που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα να ανακοινώνει στη θέση του τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Μπαλτάζαρ:

"Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους".