"Άλλα κόλπα" από Μπιέλσα στις προπονήσεις της Λιντς!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα φροντίζει να δίνει το στίγμα του και στην Αγγλία ως προπονητής της Λιντς, με τους παίκτες του να έχουν να λένε με το νέο "καψώνι" που τους έβαλε για... καλό σκοπό.

Είναι ισχυρή προσωπικότητα με άκρως ριζοσπαστικές ιδέες και δεν φοβάται να τις εφαρμόζει στις ομάδες από τις οποίες πληρώνεται, με αποτέλεσμα να είναι από τους πιο πολυσυζητημένους τεχνικούς ανά την υφήλιο.

Αυτός είναι φυσικά ο λάτρης της πειθαρχίας Μαρσέλο Μπιέλσα, με τον 63χρονο Αργεντινό να βγάζει εδώ και λίγο καιρό το ψωμί του στο Νησί στον πάγκο της Λιντς και να "καταφέρνει" ήδη να γίνεται θέμα μέσω της "Guardian".

Το αγγλικό μέσο αποκάλυψε πως ο έμπειρος κόουτς έστειλε τους παίκτες των "παγωνιών" να μαζέψουν τα σκουπίδια από όλο το προπονητικό κέντρο της Λιντς για περίπου τρεις ώρες, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τους κάνει να κατανοήσουν πόσο πολύ κουράζεται ένας φίλος της ομάδας, που δουλεύει για να παίρνει εισιτήριο και να τους βλέπει από κοντά.

 

Δεν είναι πάντως μόνο αυτή η κίνηση του Μπιέλσα που του έδωσε έξτρα λεπτά δημοσιότητας στην Αγγλία όπου εργάζεται αυτό το διάστημα αλλά και τα στατιστικά που είναι... με το μέρος του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους αριθμούς οι παίκτες της Λιντς έχουν τρέξει πολύ περισσότερο, κατά μέσο όρο, στα έξι παιχνίδια προετοιμασίας που έχουν δώσει μέχρι τώρα, σε σύγκριση με τα παιχνίδια που έδωσαν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα.

Έχει την πειθώ του φαίνεται ο Μπιέλσα, δεν είναι άλλωστε τυχαίο το παρατσούκλι "El loco" ("Ο τρελός") που του έχουν "κολλήσει" οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου εδώ και πολλά χρόνια...