Τρολάρισμα χωρίς έλεος στη δύσμοιρη Άστον Βίλα!

Υποβιβάστηκε, παραπαίει στην Championship, απέλυσε τον προπονητή, όμως ο ξεπεσμός της δεν σταματάει. Διαβάστε το επικό τρολάρισμα... σιδηροδρομικής εταιρίας στην Άστον Βίλα και την απάντηση των "χωριατών".

Τρολάρισμα χωρίς έλεος στη δύσμοιρη Άστον Βίλα!

Η περσινή σεζόν ήταν καταστροφική για την Άστον Βίλα αφού για πρώτη φορά μετά το 1987 αποχαιρέτησε την Premier League όμως το δυστύχημα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 1982 είναι πως η κατηφόρα δεν έχει... φρένο.

Τρολάρισμα χωρίς έλεος στη δύσμοιρη Άστον Βίλα!

Στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Championship μετράει μόλις 1 νίκη και βρίσκεται στην 19η θέση από τις 24 ομάδες της κατηγορίας (χωρίς νίκη εδώ και 9 ματς), πρόσφατα απέλυσε τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο δίνοντας θέση υπηρεσιακού προπονητή στον Στιβ Κλαρκ ενώ σαν μην έφταναν όλα τα δεινά της, ήρθε να να προστεθεί και το τρολάρισμα εις βάρος της από... σιδηροδρομική εταιρία!

Τρολάρισμα χωρίς έλεος στη δύσμοιρη Άστον Βίλα!

"Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να αποχωρεί, οι επόμενοι υποψήφιοι προπονητές για την Άστον Βίλα μόλις έφυγαν για την Birmingham New Street", ήταν το χιουμοριστικό σχόλιο της Virgin Trains απέναντι στην Άστον Βίλα, με το σύλλογο του Μπέρμιγχαμ να απαντάει στα social media χρησιμοποιώντας μπόλικη δόση χιούμορ:

"Οι υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο μας θα φτάσουν εγκαίρως για τις συνεντεύξεις αν χρειαστεί να ταξιδέψουν με την Virgin Trains";

Δεν πέρασε λιγότερη ώρα από το tweet της Άστον Βίλα και η "Virgin Trains" προχώρησε το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο: "Έμείς έχουμε περισσότερα τρένα στο πρόγραμμα μας μέσα σε μία εβδομάδα σε σχέση με τις νίκες που έχετε εσείς εδώ και 12 μήνες".

Στη συνέχεια η Άστον Βίλα αποφάσισε να πετάξει το δυνατό χαρτί της, παρουσιάζοντας τους τίτλους της, με την "Virgin Trains" από την πλευρά της να επιδιώκει τελικά να κλείσει το ζήτημα πάνω στο χορτάρι μέσω ενός αγώνα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK