Κόκκινη, τσαμπουκάς με τον προπονητή του και 2 αγωνιστικές τιμωρία

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Σολ Μπάμπα για την κόκκινη που δέχτηκε στο παιχνίδι της Κάρντιφ με την Ίπσουιτς, μια αποβολή που ήταν επεισοδιακή, αφού ο Ιβοριανός έφτασε ακόμη και να αρπαχτεί με τον προπονητή του.

Σκηνές που δεν συναντάμε εύκολα σε αγγλικά γήπεδα, εκτυλίχθηκαν στο παιχνίδι της Ίπσουιτς με την Κάρντιφ, μετά την αποβολή του Σολ Μπάμπα.

Ο Ιβοριανός άσος αποβλήθηκε επειδή αντέδρασε άσχημα σε διαιτητική απόφαση και στη συνέχεια βγήκε από τα ρούχα του, φτάνοντας στο σημείο μέχρι και να απωθήσει τον προπονητή του, Νιλ Γουόρνοκ, ο οποίος προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Τελικά, αν και αρχικά υπήρχε η πεποίθηση ότι θα τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για τη συμπεριφορά του, του επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών.

Παράλληλα ο Γουόρνοκ είναι διατεθειμένος να δώσει συγχωροχάρτι στον ποδοσφαιριστή του, λέγοντας πως αντιλαμβάνεται το ξέσπασμά του και πως πρόκειται για λαμπρό χαρακτήρα που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".