Φεύγει πρωτοκλασάτος παίκτης της Τσέλσι

Μετά από δέκα σεζόν συνεχόμενης παρουσίας στην Τσέλσι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για πασίγνωστο άσο των "μπλε", που δήλωσε πως τον Γενάρη θα υπογράψει σε άλλη ομάδα. Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από τον Αντόνιο Κόντε.

Φεύγει πρωτοκλασάτος παίκτης της Τσέλσι
ω

Το Απρίλιο του 2005 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι και Λιν ήρθα σε αντιπαράθεση για τη μεταγραφή του Τζον Όμπι Μίκελ στους "κόκκινους διαβόλους". Τελικά τη λύση έδωσε η FIFA με τους μπλε να πληρώνουν 14.000.000€ στην Γιουνάιτεντ και 5.000.000€ στον σύλλογο της Νορβηγίας.

Δέκα σεζόν μετά τη μεταγραφή του, ο Μίκελ στα 29 του χρόνια βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός συλλόγου! Μιλώντας στο Goal.com, ο Νιγηριανός άσος αποκάλυψε πως ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού δεν υπολογίζεται από τον Κόντε.

"Όταν έχεις ένα χρόνο συμβολαίου, τότε τον Γενάρη μπορείς να μιλήσεις με όποια ομάδα επιθυμείς. Θα μιλήσω λοιπόν γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον. Θα είναι από την Premier League ή την Κίνα δεν ξέρω. Θα πρέπει όμως να πάρω μία απόφαση", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Βρίσκομαι στην Τσέλσι κοντά 11 χρόνια και αισθάνομαι σαν τον σπίτι μου. Το συμβόλαιο μου τελειώνει, αλλά δεν ανησυχώ".

Στην Αγγλία αναφέρουν πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Κίνα, ενώ είναι δυσαρεστημένος από τον Αντόνιο Κόντε που δεν τον χρησιμοποιεί καθόλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK