Aποσύρθηκε στα 26 του παραδεχόμενος την ομοφυλοφιλία του

Σε ηλικία μόλις 26 ετών ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής Ρόμπι Ρότζερς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. ομάδα των ΗΠΑ.

Aποσύρθηκε στα 26 του παραδεχόμενος την ομοφυλοφιλία του

Ο πρώην παίκτης της Λιντς έκανε καλή καριέρα στην Κολόμπους Κρου στην ΜLS ενώ υπήρξε και 18 φορές διεθνής με την Εθνική

Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι ο Ρότζερς ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε ποστάρισμά του στο οποίο παράλληλα παραδέχεται την ομοφυλοφιλία του.

Αναλυτικά έγραψε:

"Για 25 χρόνια φοβόμουν να δείξω ποιος πραγματικά είμαι υπό το φόβο της κριτικής και της ανασφάλειας ότι μπορεί να μην πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Η ζωή όμως είναι ολοκληρωμένη όταν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι ξέρουν τα πάντα για σένα. Η ζωή γίνεται απλή όταν τα μυστικά απουσιάζουν. Προσπαθείς να εξηγήσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους μετά από 25 χρόνια ότι είσαι gay.

Πάντα πίστευα ότι μπορώ να κρύβω αυτό το μυστικό. Το ποδόσφαιρο ήταν ο τρόπος για να δραπετεύω, η ταυτότητά του, ο τρόπος για να κρύψω το μυστικό. Μου έδωσε πράγματα που δεν μπορούσα να φανταστώ.

Τώρα είναι ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Είναι ώρα να δω τι μπορώ να κάνω μακριά από το ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχής για την απόφασή μου. Το μυστικό δεν υπάρχει και είμαι πια ένας ελεύθερος άνθρωπος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK