Ο Μουρίνιο έλυσε το μυστήριο "Μαχιταριάν"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τα έβαλε με την αγγλική γλώσσα γιατί δεν υπάρχει λέξη που να περιγράφει το λόγο που δεν παίζει ο Χένριχ Μαχιταριάν! Διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ο Μουρίνιο έλυσε το μυστήριο "Μαχιταριάν"
Mkhitaryan

Ο Χένριχ Μαχιταριάν κόστισε ένα... σκασμό λεφτά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι, όμως έχει αγωνιστεί μόλις 104 λεπτά. Πολλοί αναρωτιούνται πλέον το λόγο που δεν παίζει, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Την απορία ήρθε να λύσει ο καταλληλότερος άνθρωπος και αναφερόμαστε στον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

"Κάποιες φορές μπερδεύουμε τη λέξη "fit" στα αγγλικά. Υπάρχουν περιπτώσεις που σημαίνει πως απλά δεν είναι έτοιμος να μπει στη μάχη και όχι πως είναι τραυματίας ή ανέτοιμος, από άποψη φυσικής κατάστασης. Στην Πορτογαλία έχουμε και άλλες λέξεις για να περιγράψουμε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Μαιχιταριάν δεν είναι τραυματίας. Προπονείται 100% χωρίς προβλήματα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Κάποιοι παίκτες μπορούν να έρθουν και να παίξουν αμέσως. Άλλοι όμως θέλουν χρόνο για να καταλάβουν το παιχνίδι σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Έρχονται από άλλη κουλτούρα και πρέπει να πάρουν χρόνο για να προσαρμοστούν".

Στη συνέχεια εξήγησε πως το ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλοι γνωστοί παίκτες που δούλεψε μαζί τους όπως οι Γουίλιαν και Ντι Μαρία. Μετά από λίγο όμως έφτασαν στο επιθυμητό επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK