Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μπράιτον και πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδο στην Premier League. Διαβάστε το ιλιγγιώδες ποσό που πρόκειται να μπει στα ταμεία του συλλόγου.

Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Την άνοδο στην Premier League πανηγύρισε και μαθητικά η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ύστερα από 7 χρόνια στην Championship. Η "Μπόρο" αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην 3η Μπράιτον και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί απευθείας στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Με τη λήξη της αναμέτρησης διαδραματίστηκαν τρομερές σκηνές, με τους φίλους των γηπεδούχων να εισβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο και να γίνονται "ένα" με τους ποδοσφαιριστές. Την τιμητική του είχε ο Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Μίντλεσμπρο την εφετινή σεζόν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του στα 22 από τα 46 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς κράτησε το μηδέν σε 9 σερί παιχνίδια, όντας απροσπέλαστος.

Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου
Στην Premier League η Μίντλεσμπρο του Κωνσταντόπουλου

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο 19' με σκόρερ τον Στουάνι, όμως η Μπράιτον βρήκε τη λύση και έφερε το ματς στα ίσα στο 55' με κεφαλιά του Στίβενς. Όμως, τρία λεπτά αργότερα από ήρωας έγινε... μοιραίος, καθώς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες σ' ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Δείτε το tweet:

Δείτε τα VIDEOS:

Σε οικονομικό επίπεδο, η "Μπόρο" θα λάβει το ιλιγγιώδες ποσό των 215.000.000 ευρώ για την επιτυχία της να ανέβει στα "μεγάλα σαλόνια" του αγγλικού ποδοσφαίρου. Από το προαναφερθέν ποσό, τα 125.000.000 ευρώ προέρχονται από το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που υπέγραψε η Premier League με το συνδρομητικό κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο χρηματικό έπαθλο είναι το μεγαλύτερο που έχει κατακτήσει ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου για ένα μόνο παιχνίδι, ενώ η διαφορά σε σχέση με το περυσινό είναι της τάξης των 50.000.000 ευρώ! Εκτός από την Μίντλεσμπρο, την άνοδο έχει πανηγυρίσει κι η Μπέρνλι ως πρωταθλήτρια.

H βαθμολογία της Championship:

Δείτε τις δηλώσεις του συγκινημένου, Αΐτορ Καράνκα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK