"Δουλεύει" με Μέντες η Νότιγχαμ του Μαρινάκη για δύο "αστεράκια" της Μπενφίκα

Ο κορυφαίος μάνατζερ στον κόσμο ανοίγεται στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη "δουλειά" με την Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στα... 35.000.000 ευρώ το deal αν ολοκληρωθεί.

Δύο ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα έχει βάλει στο μάτι ο Αϊτόρ Καράνκα και η διοίκηση της Νότιγχαμ δεν θα του πει "όχι" όπως μεταδίδουν αγγλικά και πορτογαλικά Μέσα, κάνοντας προσπάθεια να τους φέρει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ανερχόμενους Zoάο Καρβάλιο και Ντιόγκο Κονσάλβες.

Αμφότεροι είναι πελάτες του κορυφαίου μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, διεθνείς με τις ελπίδες της Πορτογαλίας και η Νότιγχαμ παρουσιάζεται έτοιμη να τους "χρυσώσει" για να έρθουν στο Νησί.

Για τον Καρβάλιο οι Άγγλοι φέρονται να προσφέρουν 15.000.000 ευρώ για αγορά, ενώ τον Γκονσάλβες τον θέλουν δανεικό με οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 20 εκάτ. ευρώ! 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.