Και άλλο μέλος της οικογένειας Μαρινάκη στην Αγγλία!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είδε διά ζώσης τον θρίαμβο της Νότιγχαμ Φόρεστ με 5-2 επί της ΚΠΡ όμως τα αγγλικά ΜΜΕ "ανακάλυψαν" και άλλο μέλος της οικογένειάς του στο Λονδίνο (PHOTO)

Το καλύτερο παιχνίδι της μέσα στο 2018 έκανε στο "Λόφτους Ρόουντ" απέναντι στην ΚΠΡ η Νότιγχαμ Φόρεστ και διάλεξε μάλιστα να το κάνει σε ιδανικό timing, καθώς την ώρα που διέσυρε αγωνιστικά τους Λονδρέζους με 5-2 στο γήπεδό τους, στις εξέδρες βρισκόταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

 

Τα αγγλικά ΜΜΕ εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού που εδώ και περίπου έναν χρόνο είναι ο άνθρωπος που ηγείται της "Φόρεστ" και μάλιστα λίγο μετά το φινάλε του αγώνα αποκάλυψαν πως δεν ήταν μόνος του στην αγγλική πρωτεύουσα.

 

Μαζί του ήταν και ο γιος του Μιλτιάδης, ο οποίος μάλιστα έβγαλε και... συλλεκτική φωτογραφία εντός αγωνιστικού χώρου με τον σκόρερ των δύο πρώτων γκολ της Φόρεστ Λι Τόμλιν (μεταγραφή του Ιανουαρίου από την Κάρντιφ) και τον Σωκράτη Κομινάκη που συμμετέχει πλέον στα κοινά της ομάδας του Νότιγχαμ.

 

Σημειώνεται πως στον πάγκο της ομάδας του Αϊτορ Καράνκα βρέθηκαν το απόγευμα και δύο Έλληνες: ο Στέφανος Καπίνο και ο Απόστολος Βέλλιος, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να μένει εκτός αποστολής.