Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μοντανιέ

Στην επιλογή του Φιλίπ Μοντανιέ κατέληξε η Νότιγχαμ Φόρεστ για τη ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας. Ο Γάλλος αφού απέρριψε την ΑΕΚ στη συνέχεια συμφώνησε για δύο χρόνια με τον αγγλικό σύλλογο.

Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μοντανιέ

Την πρόσληψη του Φιλίπ Μοντανιέ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε επίσημα η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός είχε βρεθεί στην Αθήνα στις αρχές του Ιουνίου και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη συζητώντας την προοπτική να αναλάβει την ΑΕΚ.

Οι επαφές των δύο ανδρών όμως δεν καρποφόρησαν με τον Μοντανιέ να αναζητεί αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάπου εκεί βρέθηκε στον δρόμο του η Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι άνθρωποι του βρετανικού συλλόγου συζήτησαν μαζί του, του ανέλυσαν το πλάνο τους για την νέα σεζόν και τον έπεισαν να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Νέος προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Μοντανιέ

Θυμίζουμε ότι Βαγγέλης Μαρινάκης είναι κοντά στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της Νότιγχαμ Φόρεστ με τις συζητήσεις να μπαίνουν στην τελική ευθεία.

Ο Μοντανιέ έχει περάσει από τους πάγκους της Μπουλόν, της Βαλενσιέν, της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια είχε αναλάβει τα ηνία της Ρεν. Σαν προπονητής ακόμη δεν έχει πετύχει κάποια σπουδαία διάκριση στην καριέρα του, όμως πλέον έχει τη μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Γιατί θα είναι επιτυχία για την ΑΕΚ η πρόσληψη Μοντανιέ
Όλη η αλήθεια για τον Μαρινάκη και την Νότιγχαμ Φόρεστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK