Ο Μαρινάκης έγινε... Αμερικανός στην Νότιγχαμ Φόρεστ

Έτοιμη να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και να περάσει σε αμερικανικά χέρια είναι η ιστορική Νότιγχαμ Φόρεστ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες ενός χρυσοφόρου deal.

Για αρκετό διάστημα οι φήμες που ήθελαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ "έδιναν και έπαιρναν", ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας "Daily Telegraph" ο ιστορικός αγγλικός σύλλογος είναι κοντά στο να περάσει στα χέρια ενός γκρουπ Αμερικανών επενδυτών του οποίου ηγείται ο Τζον Τζέι Μουρς, πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας μπέιζμπολ San Diego Padres, με τη συμφωνία να φαίνεται πως "κλείνει" αντί ενός ποσού της τάξης των 50.000.000 λιρών.

Ο Μουρς, ο οποίος νωρίτερα μέσα στο 2016 είχε προσπαθήσει να μπει στα κοινά της Έβερτον χωρίς επιτυχία, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ, με τον πρώην ιδιοκτήτη της Φόρεστ να αναμένεται να παραχωρήσει το 80% των μετοχών και να κρατήσει από την πλευρά του το 20% όπως και τη θέση του προέδρου.

 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μέλη του αμερικανικού κονσόρτιουμ επισκέφτηκαμ την περασμένη εβδομάδα το "City Ground" και τις υπόλοιπες προπονητικές εγκαταστάσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ είναι πιθανό μέσα στις προσεχείς εβδομάδες να έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.