Ο πατέρας του Βέλλιου νιώθει ντροπή και αηδία και δεν το κρύβει!

Πρωτοφανές ξέσπασμα του πατέρα του Απόστολου Βέλλιου, Κώστα, ο οποίος αλά πατέρας Χούτου βγήκε να υπερασπιστεί τον γιο του που δεν παίζει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Χαρακτήρισε τον παραγκωνισμό του υιού του ντροπή και αηδία.

Για 17 ματς ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται εκτός 20αδας της Νότιγχαμ Φόρεστ και το Σάββατο (18/11) που έμεινε εκ νέου στην κερκίδα για τον αγώνα με τη Μπέρμιγχαμ ο πατέρας του Κώστας δεν άντεξε και ξέσπασε μέσω social media.

Ο Κώστας Βέλλιος έγραψε για... μάσκες που έπεσαν για τα πέντε γκολ που σκόραρε ο γιος του στην προετοιμασία και για τους Έλληνες ιδιοκτήτες της αγγλικής ομάδας.

Αναλυτικά: "Ντροπή και αηδία. 17ο παιχνίδι εκτός 20άδας και το βασικό σέντερ φορ τραυματίας. Οι μάσκες έπεσαν. Κρίμα με Έλληνες ιδιοκτήτες. Και στην pre season έβαλε 5 γκολ από τα 8 που έβαλε όλη η ομάδα. Συγχαρητήρια..."

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".