Παραπαίει και με Βέλλιο βασικό η Νότιγχαμ

Η πτωτική πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται παρά την έλευση του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της ομάδας, μετρώντας πλέον τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς με αποτέλεσμα να... πριονισθεί η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μπορεί τον Γενάρη να έγιναν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, όμως στο γρασίδι η εικόνα παραμένει το ίδιο τραγική. Αν μάλιστα δεν είχαν γίνει κάποιες νίκες στο διάστημα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, τότε ο υποβιβασμός θα έμοιαζε αρκετά ορατός.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Φόρεστ έχασε 2-0 στην έδρα της από την Χαλ, που ήταν σε θέση υποβιβασμού, με τον Απόστολο Βέλλιο μάλιστα να ξεκινά στο αρχικό σχήμα (Μπουχαλάκης και Καπίνο έμειναν εκτός αποστολής).

Πλέον η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έχει μειωθεί στους επτά βαθμούς που αν και μοιάζουν αρκετοί, με βάση την εικόνα της Νότιγχαμ μόνο... άνετα δεν θα πρέπει να αισθάνεται ο Καράνκα.

Η ομάδα του μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και μάλιστα στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έχει καν σκοράρει!

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!