Παραπαίει και με Βέλλιο βασικό η Νότιγχαμ

Η πτωτική πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται παρά την έλευση του Αϊτόρ Καράνκα στον πάγκο της ομάδας, μετρώντας πλέον τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς με αποτέλεσμα να... πριονισθεί η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Μπορεί τον Γενάρη να έγιναν σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, όμως στο γρασίδι η εικόνα παραμένει το ίδιο τραγική. Αν μάλιστα δεν είχαν γίνει κάποιες νίκες στο διάστημα Οκτωβρίου - Νοεμβρίου, τότε ο υποβιβασμός θα έμοιαζε αρκετά ορατός.

Το απόγευμα του Σαββάτου η Φόρεστ έχασε 2-0 στην έδρα της από την Χαλ, που ήταν σε θέση υποβιβασμού, με τον Απόστολο Βέλλιο μάλιστα να ξεκινά στο αρχικό σχήμα (Μπουχαλάκης και Καπίνο έμειναν εκτός αποστολής).

Πλέον η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έχει μειωθεί στους επτά βαθμούς που αν και μοιάζουν αρκετοί, με βάση την εικόνα της Νότιγχαμ μόνο... άνετα δεν θα πρέπει να αισθάνεται ο Καράνκα.

Η ομάδα του μετρά τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και μάλιστα στα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έχει καν σκοράρει!

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!