Στη Νότιγχαμ περιμένουν τον... Φαν Νίστελροϊ

Σε Αγγλία και Ιράν θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στο πιο γνωστό Μέσο που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Αϊτόρ Καράνκα, οι ρεπόρτερ θυμήθηκαν ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα της FIFA που παρομοίαζε τον 28χρονο φορ με τον Ολλανδό "μπόμπερ".

Στη Νότιγχαμ περιμένουν τον... Φαν Νίστελροϊ

Ιρανικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα από το " khabarvarzeshi.com" αναφέρει ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο η μετακίνηση δεν έχει πάρει ακόμη επίσημο χαρακτήρα λόγω των υποχρεώσεων του 28χρονου φορ με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Όπως στο Ιράν, έτσι και στο Μεγάλο Νησί θεωρούν πως ο "γάμος" του Καρίμ με το κλαμπ που προπονεί ο Αϊτόρ Καράνκα θα χαλάσει μόνο αν γυρίσει ο κόσμος... ανάποδα, έστω κι αν τον ποδοσφαιριστή -σύμφωνα πάντα με την " nottighampost.com"- πολιορκούν δύο Ολλανδοί: Χερενφέιν και Ουτρέχτη.

Στη Νότιγχαμ περιμένουν τον... Φαν Νίστελροϊ

Στο προαναφερθέν αγγλικό Μέσο, μάλιστα, θυμήθηκαν και έγραψαν για το αφιέρωμα που είχε κάνει η FIFA στον πρώην "ερυθρόλευκο" φορ το 2012. Ο Καρίμ είχε συμπεριληφθεί τότε στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών " που πρέπει να δεις".

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ήταν 21 ετών και η FIFA τον είχε παρομοιάσει με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ, ενώ τον χαρακτήρισαν διάδοχο του Ιρανού legend, Αλί Νταεΐ.

Επίσης, στο συγκεκριμένο αφιέρωμα είχε γραφτεί ότι ο μελλοντικός (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) "μπόμπερ" της Νότιγχαμ Φόρεστ βρισκόταν στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ (κλαμπ με το οποίο κάνει δουλειές ο μάνατζέρ του, Ρέζα Φαζέλι).

News 24/7

24MEDIA NETWORK