Το δράμα του Πέρκοβιτς συγκλονίζει την Μίντλεσμπρο

Ο αγώνας της Μίντλεσμπρο με την Άστον Βίλα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, απ' τη στιγμή που εμφανίστηκαν στο γήπεδο ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων των γηπεδούχων, Λέο Πέρκοβιτς με τον γιο τους, που "κουβαλάνε" έναν βαρύ σταυρό στις πλάτες τους. (PHOTO)

Το δράμα του Πέρκοβιτς συγκλονίζει την Μίντλεσμπρο

Ο σαββατιάτικος (12/5) αγώνας της Μίντλεσμπρο με την Άστον Βίλα για τα μπαράζ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος, που σε μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα λύγισε και τους πιο δυνατούς.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ματς, έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τον μικρο του γιο, Πιέτρο, ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της "Μπόρο" Λέο Πέρκοβιτς που λίγους μήνες πριν είδε τον κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια του.

Η ιστορία του; Σπαρακτική... Τον περασμένο Δεκέμβρη, ο Ουρουγουανός ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με θλιβερή συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους οι δυο του κόρες, Αντονέλα και Βαλεντίνα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι παριστάμενοι στο "Ρίβερσαϊντ τους αποθεώσαν με δακρύβρεχτα μάτια, ενώ την πλευρά τους ο Πέρκοβιτς με το παιδί του ανταπέδωσαν το χειροκρότημα έχοντας υψωμένο ένα κασκόλ με τα χρώματα της ομάδας που τους ευχαριστούσε.

ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Το δράμα του Πέρκοβιτς συγκλονίζει την Μίντλεσμπρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK