Βρέθηκε ομάδα να σταματήσει την Νότιγχαμ!

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης έπαιξε σε όλο το ματς όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει την πρώτη ήττα της Νότιγχαμ στην φετινή Championship, στην έδρα της Μπάρνσλεϊ.

Βρέθηκε ομάδα να σταματήσει την Νότιγχαμ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκίνησε φουριόζα στην φετινή Championship μετρώντας δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της, όμως το βράδυ της Τρίτης (15/8) υποχρεώθηκε στην πρώτη απώλεια βαθμών της.

Και αυτό γιατί ηττήθηκε με σκορ 2-1 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ, με την ομάδα στην οποία είναι ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάνης να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μέρφι στο 26' αλλά να δέχεται δύο γκολ, από τον Πίρσον στο 4' και τον Χετζ (photo) στο 50'.

Ο Αντρέας Μπουχαλάκης, που πριν λίγες ημέρες είχε σκοράρει δύο πανέμορφα γκολ στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Μπρέντφορντ, όχι μόνο ξεκίνησε βασικός αλλά έπαιξε και στα 90 λεπτά ενώ ο Απόστολος Βέλλιος έμεινε εκτός αποστολής για την "Φόρεστ".

Την πρώτη της ήττα στη Championship υπέστη η Νότιγχαμ Φόρεστ. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάρνσλεϊ έχασε με 2-1 και έμεινε στους έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Έπαιξε και στα 90 λεπτά ο Μπουχαλάκης, εκτός αποστολής ο Βέλλιος.

Photo Credits: Επίσημη ιστοσελίδα της Μπάρνσλεϊ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK