Βρίσκει τον μπελά του για το σάντουιτς ο Σο!

Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, Γουέιν Σο, που έγινε γνωστός στο κοινό επειδή πιάστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα να τρώει σάντουιτς, μπορεί να έχει μπλεξίματα λόγω παράνομου στοιχήματος.

Βρίσκει τον μπελά του για το σάντουιτς ο Σο!

Ο άνθρωπος που κέρδισε όλα τα φλας της δημοσιότητας στην ήττα της Σάτον με 2-0 από την Άρσεναλ για το FA Cup, φέρεται να έχει μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη. Ο λόγος για τον Γουέιν Σο, τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα, που "πιάστηκε" κατά τη διάρκεια του αγώνα να τρώει το σάιντουιτς του με απολαυστικό τρόπο και τώρα εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομου στοιχήματος.

Πριν το παιχνίδι, στοιχηματική εταιρεία είχε προσφέρει πιθανότητες 8-1 πως ο ο Σο θα έτρωγε κατά τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στην κάμερα μία πίτα, κάτι που τελικά συνέβη με έναν εκπρόσωπο της FA να δηλώνει πως "διεξάγουμε έρευνα για να δούμε αν έχει γίνει κάποια παρατυπία σχετικά με τους κανόνες της FA για το στοίχημα".

Ο Σο, δήλωσε πως γνώριζε για το στοίχημα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά σύμφωνα με τον ίδιο να προσθέτει πως το έκανε για τους πειράξει.

Εν αναμονή των εξελίξεων, ο κύριος Σο μπορεί να συνεχίζει να τρώει ανενόχλητος το σάντουιτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK