Συμφωνία μαμούθ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Απίστευτο και όμως αγγλικό. Η ομοσπονδία της Αγγλίας ετοιμάζεται να κλείσει συμφωνία με δυο χορηγούς, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του FA Cup, αξίας 1.000.000.000 δολαρίων!

Χάσαμε τη μπάλα. Πραγματικά. Οι Άγγλοι ξέρουν να πουλούν καλύτερα από τον καθένα το προϊόν "ποδόσφαιρο" και αυτό φαίνεται από τις συμφωνίες που κλείνουν. Μετά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League που ξεπερνούν το 1.3 δις ευρώ, έρχεται νέο deal αυτή τη φορά για το FA Cup.

Σύμφωνα με τους Βρετανούς δυο εταιρίες (Pitch International and IMG control) προσφέρουν ένα δισεκατομμύριο δολάρια στην ομοσπονδία, έτσι ώστε να εκμεταλλευτεί τα τηλεοπτικά για τον υπόλοιπο κόσμο για τις επόμενες έξι σεζόν!

Θυμίζουμε πως στην Αγγλία υπάρχει άλλη ξεχωριστή συμφωνία με το BBC και το BT Sport. Την ίδια ώρα η δική μας Super League έκλεισε κεντρική χορηγία με την Dimera Media Investments του Ιβάν Σαββίδη για... 5.000.000€ τα επόμενα δυο χρόνια.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.