4ος γύρος: Αποκλεισμός σοκ για την Άρσεναλ, αποχαιρέτισε και η Τσέλσι

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία γκολ δέχθηκε από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο Χίλσμπορο η Άρσεναλ, η οποία αποκλείστηκε από το League Cup. Αποχώρησαν τραυματίες οι Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν. Αποχαιρέτισε και η Τσέλσι που ηττήθηκε από την Στόουκ στα πέναλτι.

Football - Sheffield Wednesday v Arsenal - Capital One Cup Fourth Round - Hillsborough - 27/10/15
Arsenal's Olivier Giroud and Mathieu Flamini look dejected after Sheffield Wednesday's third goal
Action Images via Reuters / Jason Cairnduff
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.
Football - Sheffield Wednesday v Arsenal - Capital One Cup Fourth Round - Hillsborough - 27/10/15 Arsenal's Olivier Giroud and Mathieu Flamini look dejected after Sheffield Wednesday's third goal Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Please contact your account representative for further details. REUTERS

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την Άρσεναλ, η οποία είδε μόλις στο 5ο λεπτό τον Τίο Γουόλκοτ να αποχωρεί τραυματίας και 13 λεπτά αργότερα και τον Τσάμπερλεϊν, ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο για να τον αντικαταστήσει.

Με τους "κανονιέρηδες" αποσυντονισμένους από τους τραυματισμούς, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 28' με τον Γουάλας, ενώ στο 40' ευτύχησαν να κάνουν δύο τα τέρματά τους με κεφαλιά του Ζοάο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 52' ο Χάτσινσον.

Η σύνθεση της Άρσεναλ: Τσεχ, Ντεμπισί, Τσέιμπερς, Μέρτεζακερ, Γκιμπς, Φλαμινί, Καμαρά (60' Μπιέλικ), Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν (5' Γουόλκοτ-18' Μπενασέρ), Κάμπελ, Ιγουόμπι, Ζιρού.

4ος γύρος: Αποκλεισμός σοκ για την Άρσεναλ, αποχαιρέτισε και η Τσέλσι
© EMPICS SPORT

Μετά την ήττα από την Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα, η Τσέλσι ηττήθηκε και από την Στόουκ στα πέναλτι στο League Cup, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Στόουκ προηγήθηκε με ένα γκολ του Τζόναθαν Γουόκερς στο 52' και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, κράτησε το αποτέλεσμα έως το 92', όταν ο Ρεμί έδωσε το... φιλί της ζωής στην Τσέλσι κάνοντας το 1-1. Στην παράταση δεν υπήρξε γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί αμφότερες οι ομάδες ήταν εύστοχες στις τέσσερις πρώτες εκτελέσεις, η Στόουκ έβαλε και το πέμπτο, όχι όμως και ο Αζάρ, με αποτέλεσμα οι "μπλε" να αποκλειστούν από το League Cup.

Η σύνθεση της Τσέλσι: Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Κέιχιλ, Τέρι, Μπαμπά (70' Κένεντι), Ραμίρες (80' Μπερτράν Τραορέ), Μικέλ, Γουίλιαν, Οσκάρ, Αζάρ, Κόστα (32' Ρεμί).

To πρόγραμμα του 4ου γύρου:

Τρίτη 27 Οκτωβρίου:

21:45 Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Άρσεναλ 3-0

21:45 Έβερτον - Νόριτς 1-1 (4-3 στα πέναλτι)

21:45 Χαλ - Λέστερ 0-0 (5-4 στα πέναλτι)

21:45 Στόουκ - Τσέλσι 1-1 (5-4 στα πέναλτι)

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου:

21:45 Λίβερπουλ - Μπόρνμουθ

21:45 Μάντσεστερ Σίτι - Κρίσταλ Πάλας

21:45 Σαουθάμπτον - Άστον Βίλα

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK